Navigation Menu+

Nominalizarea pentru premiul Omul Anului

Posted on Jan 26, 2016 by in Evenimente | 0 comments

Cotidianul Omul anului 2012

Doctorul Gheorghe Cerin a fost nominalizat la premiul Omul Anului 2012 de ziarul Cotidianul, după ce l-a convins pe Michelangelo De Salvo, preşedintele Grupului de Spitale “Policlinico di Monza”, de lângă Milano, să facă o investiţie fabuloasă în România, în cartierul Vatra Luminoasă.

Dacă medicul Gheorghe Cerin ar fi fost pictor, lumea s-ar fi gândit la el ca la un mare maestru. Cercetător aplicat, cu o capacitate empatică deosebită, dedicat oamenilor şi meseriei pe care o practică, numele lui este sinonim cu excelenţa. Îşi pregăteşte pacientul în lupta cu boala, începând să-l vindece înainte de a fi cercetat cu bisturiul. Are duh de vindecător, îşi citeşte bolnavii şi ştie să trezească în pacienţi dorinţa de viaţă.

În plan profesional este un reper absolut, cu o rigoare a judecăţii exemplară. Se destăinuie: „Ca medic, trebuie să ai o manşă în plus la cutia de viteze”. Nu amestecă notorietatea cu valoarea, cu o mare dragoste pentru ţară, vorbeşte cu respect şi căldură despre înaintaşi. Urăşte banul smuls pacienţilor şi promovarea pe criterii politice, scrie Magdalena Popa Buluc, în Cotidianul, despre doctorul Gheorghe Cerin.

În cartierul Vatra Luminoasă  a fost deschis în 2011 spitalul privat “Monza – Centrul Cardiovascular”, o structură medicală modernă, care dispune de 8 săli de operaţie, cu 32 de paturi de terapie intensivă, Unitate de Coronarieni, Medicină Internă, Departament de Radiologie Imagistică, Ambulatorii de specialitate, Secţie de Recuperare Cardiologică şi de Recuperare Motorie, cu un total de 140 de paturi, fiind profilat în principal pe efectuarea intervenţiilor chirurgicale complexe şi în asigurarea unor servicii medicale de înaltă performanţă.

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.