Navigation Menu+

Distincţii

Membru al Societății Europene de Cardiologie, dr. Cerin a fost distins cu nenumărate premii și medalii, printre care Diploma și Medalia de Aur, distincție oferită de Academia Oamenilor de Știință din România pentru „contribuții deosebite în domeniul cardiologiei, chirurgiei cardio-vasculare și pregătirii tinerilor specialiști”.

A prezidat și a participat la numeroase întâlniri internaționale, congrese de ecocardiografie, cardiologie și chirurgie cardiacă: EuroEcho (1997-2014); al IV-lea Congres de Ecocardiografie și Ecografie Vasculară (2000, Egipt); al VI-lea Congres de Ecocardiografie și Ecografie Vasculară (2002, India); Școala Internațională de Chirurgie Cardiacă; Simpozionul Național de Ecocardiografie (edițiile din perioada 2001-2006, București); Congresul Național Român de Chirurgie Cardiacă, Congresul Național de Cardiologie, precum și la multe altele evenimente de profil din țară și din străinătate.

Dr. Cerin a publicat peste 300 de lucrări în domeniul cardiologiei, este membru în Consiliul editorial al publicațiilor „Revista Română de Chirurgie Cardiovasculară” și  „Revista Română de Medicină Internă”.